Problem med Firefox

Hjälp kring forumet. Har ni problem med inloggning eller aktivering till exempel, så posta här (kräver inte medlemskap).
Meddelande
Författare
Användarvisningsbild
kentapenta
Hedersmedlem
Hedersmedlem
Inlägg: 1560
Blev medlem: tor 29 dec, 2005 20:22
Ort: tingsryd

Problem med Firefox

#1 Inläggav kentapenta » mån 05 apr, 2010 10:10

Har strulat till det med någon inställning, när jag är inloggad med IE är allt ok, men med Firefox ser jag inga bilder varken i forumet eller mitt fotogalleri, kan ej heller göra inlägg.
Trodde det satt i F-foxet så jag ominstallerade det, samma sak.
Samtidigt så vet jag att det blev så när jag fiddrade med inställningarna här, har gått igenom kontrollpanelen men hittar inte någon felinställning.
Hoppas någon kan hjälpa mej.
190D Binz-65, 190D Safari-65, 280S-71, 450SE-74, 500SEC-87,
Corvette C4 Cab-89 och så en Lexus RX300.

230E-85
Hedersmedlem
Hedersmedlem
Inlägg: 1428
Blev medlem: tor 20 dec, 2007 21:44
Ort: Trollhättan

Re: Problem med Firefox

#2 Inläggav 230E-85 » mån 05 apr, 2010 10:24

Jag kör MBSCA med Firefox utan problem. Kanske kan det hjälpa om du gör Återställ på samtliga inställningar i MBSCA-kontrollpanel.

Användarvisningsbild
kentapenta
Hedersmedlem
Hedersmedlem
Inlägg: 1560
Blev medlem: tor 29 dec, 2005 20:22
Ort: tingsryd

Re: Problem med Firefox

#3 Inläggav kentapenta » tis 06 apr, 2010 10:08

Yes!
Att jag inte tänkte på det, nu funkar det som det ska.
Tusen tack, Kent.
190D Binz-65, 190D Safari-65, 280S-71, 450SE-74, 500SEC-87,
Corvette C4 Cab-89 och så en Lexus RX300.


Återgå till "Hjälp"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst