REGLER

Efter vissa händelser lägger vi nu till dessa. Vänligen läs igenom dem.
User avatar
Winis Mbsca
Site Admin
Site Admin
Posts: 6380
Joined: Thu 24 Apr, 2003 20:02
Location: Tomelilla, Skåne
Contact:

REGLER

Postby Winis Mbsca » Mon 27 Mar, 2006 23:04

Forumets få huvud regler:

Alla inlägg ang tex "e-klass" ska finnas under E-klass. Ingen beg försäljning under dessa.

Små förhållningsregler som är självklara för de flesta, men inte för alla. Därför har vi radat upp ett par regler vi vill att ni ska följa

- Meningslösa, ovidkommande och/eller off-topic inlägg, att starta flera likadana trådar, mass-postning, reklam mm är inte tillåtet.


- En admin eller mod kan låsa en tråd om den anses olämplig eller onödig. Oftast skriver personen som låste tråden en kort förklaring, men om något är oklart är det bara att skicka ett mail till personen i fråga. Den vanligaste orsaken är att en i stort sett likadan tråd redan finns. Innan du postar en ny tråd, kolla igenom så att det ämne du vill ta upp inte redan diskuteras.


- Vi postar inte inlägg på MBSCA som avsiktligen innehåller osanningar, felaktigheter, vulgariteter, obsceniteter, hotbrev, rasistiska eller sexistiska påhopp, personangrepp,politik,religion eller som på något sätt skadar MBSCA, individer eller strider mot Svensk lag.


- Så kallade "klicklänkar" (där man tjänar pengar), spam, kedjebrevsverksamhet, pyramidspel, utbjudning av sexuella tjänster är strängeligen förbjudet. Ovan nämnda kommer att raderas och i värsta fall också anmälas.

- Inga ”Live” Auktioner! Enkel förklaring. En medlem här kanske ligger å budar på en auktion och då är det inte snällt helt enkelt att få massbud på den härifrån. Upp till var å en att leta upp det man vill ha. Egna är OK att posta!

- Svordomar, könsord m.m. undanbedes. Det är ju inte svårt att hålla en vårdad profil på snacket.

- Du är personligen ansvarig för de inlägg du skriver. Därmed så är MBSCA utan skuld för de inlägg som eventuellt kan leda till skadeståndsanspråk.

- Det är inte heller tillåtet att länka och hänvisa till andra konkurerande svenska forum.

- Alla hjälps åt att få en fin stämning här på forumet. Därför uppmanas alla att kontakta oss om ni misstänker att ett inlägg strider mot våra regler.


- Om någon missköter sig under en längre tid och inte lyssnar på "tillsägelser" kommer att bli avstängning från MBSCA.


- Vi fråntar oss allt ansvar för eventuella problem som kan tänkas uppstå på grund av felaktiga budskap eller tips som publicerats på MBSCA. Inläggen uttrycker endast författaren till inläggets åsikter och lösningar. Vi på MBSCA står inte nödvändigtvis bakom de åsikter som publicerats på detta forum.
Karma Sutra: -When fate fucks you in all sorts of creative ways...

1996 C230Komp W202
2018 E200d Kombi Image
2014 Toyota Auris Sport Touring (Hybrid)

Return to “Regler”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest